هنگ کردن موبایل ایسوس ، دلایل و راهکارهایی مشابه با دیگر گوشی های اندرویدی دارد که در ادامه آنها را معرفی می کنیم. وقتی موبایل هنگ می کند یا اصطلاحا قفل می شود، عملکردهای رایج را اجرا نکرده و حتی بعضا به طور کلی از کار می افتد. هیچ کدام از فرمان های لمسی کار نمی کنند و برای باز کردن برنامه ها و نرم افزارهای متفاوت با مشکل روبرو می شوید. اگر هم اکنون با این مشکل مواجه شده اید و نمی دانید چطور باید آن را حل کنید، پیشنهاد می دهیم ادامه مقاله را دنبال کنید. در این مطلب ضمن بررسی دلایل هنگ کردن موبایل ایسوس، برخی از راهکارهای عملی برای حل این مسئله را نیز آموزش می دهیم. البته تکنسین های تعمیر گوشی در نمایندگی ایسوس مرکز سخت افزار ایران هم برای ارائه راهنمایی ها و خدمات تخصصی تر در خدمت شما هستند.
دلیل هنگ کردن موبایل ایسوس
معمولا گوشی های هوشمند و تبلت ها به دلیل ناهماهنگی یا ایرادهای نرم افزاری هنگ کرده و یا فریز می شوند. بعضی مواقع موبایل در حین اجرای یک برنامه خاص هنگ می کند و در زمان های دیگر ایرادی ندارد. این مسئله نشان می دهد که یک برنامه مورد نظر ایراد دارد و باید هرچه زودتر پاک شود. رابط کاربری ضعیف، نصب و اجرای هم زمان چندین نرم افزار سنگین، وجود برنامه های غیر مهم، ظرفیت کم رم، آپدیت نبودن نرم افزارها، قدیمی بودن سخت افزار،دسترسی نداشتن آپ دیت کردن سیستم عامل و مواردی همانند این هم از دلیل های هنگ کردن گوشی های ایسوس و دیگر برندها می باشد. ویروسی شدن را هم به این فهرست اضافه کنید که در بخش های بعدی مفصلا به توضیح آن می پردازیم.
راهکارهایی برای تعمیر هنگ کردن گوشی ایسوس
راه اندازی مجدد یا ریستارت
معمولا وقتی گوشی هنگ می کند، همه ما اول آن را ریست می کنیم. بسته به مدل گوشی، باید یک یا چند دکمه را برای ریستارت شدن یا راه اندازی مجدد آن فشار داده و نگه دارید. اگر با این کار مشکل هنگ کردن موبایل ایسوس برطرف نشد، روش های بعدی را امتحان کنید.
حذف اپلیکیشن های غیرضروری برای تعمیر هنگ کردن موبایل ایسوس
قطعا شما هم مثل بسیاری از کاربرسان، برنامه ها و نرم افزارهایی در گوشی خود دارید که زیاد از آنها استفاده نمی کنید. این برنامه ها فضای رم را اشغال میکنند و ممکن ات باعث هنگ کردن موبایل شوند. خوب است برای جلوگیری از این مشکل، برنامه های غیرضروری را پاک کنید تا شاهد هنگ کردن موبایل ایسوس خود نشوید.
بستن کامل برنامه ها در پس زمینه
یک روش دیگر برای رفع مشکل هنگ کردن موبایل ایسوس، بستن برنامه ها در پس زمینه، به صورت کامل است. سیستم عامل اندروید طوری طراحی شده است که برنامه ها موقع بازگشت به صفحه Home ، بسته نمی شوند. برای بستن برنامه ها در بک گراند به طور کامل، روی گزینه tabs بزنید تا فهرست اپلیکیشن ها ظاهر شود. برنامه ها را به یه طرف بکشید تا بسته شوند یا دکمه Close All را بزنید؛ به این ترتیب تمامی اپ های در حال اجرا باهم بسته می شوند.
پاک کردن حافظه Cache یک راه برای تعمیر هنگ کردن موبایل ایسوس
پاک کردن حافظه کش Cache هم به رفع مشکل هنگ کردن موبایل asus کمک می کند. برای این کار وارد تنظیمات گوشی شده و قسمت Storage را باز کنید. گزینه Cached Data را انتخاب کرده و Ok را بزنید تا همه Cache های ناخواسته از روی گوشی پاک شوند.
ویروس کشی موبایل
بعضی مواقع موبایل شما هنگ می کند زیرا ویروس ها در حال خرابکاری در آن می باشند. پس احتمالا یک اسکن و ویروس کشی کلی با یک آنتی ویروس قوی، می تواند مشکل هنگ کردن موبایل ایسوس را برطرف کند.
آپدیت سیستم عامل و برنامه ها
در بسیاری از موارد فقط با آپدیت کردن اپلیکیشن ها و سیستم عامل، از شر قفل شدن گوشی ایسوس خلاص می شوید. برای این منظور کافی است سیستم عامل و نرم افزارهای مختلف را به آخرین نسخه بروز رسانی کنید. قبل از انجام این کار اطمینان داشته باشید که موبایل به اندازه کافی شارژ دارد و فضای حافظه آن خالی می باشد.
ریست فکتوری گوشی ایسوس
ریست فکتوری، آخرین راهکار برای حل مشکل هنگ کردن موبایل ایسوس است. اگر هیچ یک از راه حل هایی که تا کنون ذکر کردیم برای رفع مشکل موثر نبودند، سراغ ریست فکتوری رفته و گوشی را به تنظیمات کارخانه، بازنشانی کنید. دقت کنید که این کار، باعث حذف شدن تمام اطلاعات و برنامه و تنظیمات موبایل می شود. پس حتما از اطلاعاتی که برای شما مهم هستند، بکاپ یا نسخه پشتیبان بگیرید.
پر شدن حافظه تلفن همراه
یکی دیگر از مشکلاتی که بسیاری از کاربران به خاطر آن با هنگ کردن موبایل ایسوس روبرو میشوند، پر شدن حافظه ی گوشی است. با حذف اطلاعات اضافه میتوانید از این مشکل جلوگیری کنید. ممکن است شما نرم افزار های زیادی را بر روی گوشی نصب نکرده باشید و یا حتی اطلاعات کمی مثل عکس و فیلم داشته باشید ! ولی گوشی پر از حجم باشد.
به عنوان مثال تمامی عکس ها و ویس های که در تلگرام باز کنید ، بخشی از حافظه پنهان گوشی شما را درگیر می کنند.
گذشت زمان باعث خواهد شد که بالای 90 درصد حجم موبایل شما پر شود!