وبلاگ

ویندوز 12
دسته بندی:

فهرست مطالب

همه چیز درباره ویندوز 12

ویندوز 12 که احتمالاً سیستم ‌عامل بعدی مایکروسافت باشد، ممکن است زود تر از انتظارها وارد بازار شود. شایعه‌ها از احتمال عرضه ویندوز 12 در سال ۲۰۲۴ خبر می‌دهند. البته مایکروسافت همچنان باید مثل مک ‌اواس و دیگر سیستم ‌‌عامل‌ها به انتشار به ‌روز رسانی‌های سالیانه تکیه کند، نسخه‌های آینده‌ی به ‌روز رسانی‌های Moments در فواصل کوتاه‌تری منتشر می‌شوند. نکته‌ای که از زمان عرضه ویندوز 12 مهم ‌تر است، تغییرات آن در‌مقایسه ‌با ویندوز 11 است. تمام مدل های ویندوز 12 به احتمال خیلی زیاد به شکل همزمان در سال 2024 رونمایی می شوند و قرار است که این سیستم عامل جایگزین ویندوز 11 شود. اگر این موضوع درست باشد، باید عنوان کرد که تمام نسخه های موجود در ویندوز 11 در ویندوز 12 نیز قابل دریافت است. در کل، مدل های ویندوز ۱۲ را می توان به دسته های زیر تقسیم کرد:

نسخه ویندوز 12 اینترپرایز

این نسخه از ویندوز 12 مناسب سازمان ها و شرکت های بزرگ است که نیاز به محیط های کاربری سفارشی، راه حل های مقیاس پذیر و قابل اعتماد دارند. ویندوز 12 Enterprise نسخه‌ای از ویندوز 11 می باشد که دارای ویژگی های امنیتی و مدیریتی پیشرفته است. این موضوع به کاربران امکان کنترل و حفاظت از داده‌ها، دستگاه‌ها و شبکه‌های خود را می‌دهد.

نسخه ویندوز 12 پرو

این نسخه از ویندوز 12 برای کاربران حرفه ای و تجاری مناسب است که به دنبال قابلیت های پیشرفته تر در زمینه مدیریت، امنیت، توسعه و … می باشند. این نسخه از سیستم عامل مایکروسافت، چندین ویژگی جدید و جذاب را به کاربران ارائه می‌دهد.

نسخه Pro for Workstations

این نسخه از ویندوز 12 برای کاربران حرفه ای با سخت افزار قوی مناسب است که به دنبال عملکرد بالا در زمینه های محاسبات سنگین، پردازش داده ها، رندرینگ و … می باشند. این نسخه علاوه بر تمام قابلیت های نسخه Pro، دارای قابلیت های دیگری مانند پشتیبانی از 4 پردازنده، 6 ترابایت رم، ReFS، SMB Direct و … است. ویندوز 12 نسخه Pro for Workstations برای کاربران حرفه‌ای و متخصص طراحی شده است.

 

نسخه ویندوز 12

نسخه ویندوز 12

 

نسخه ویندوز ۱۲ هوم

این نسخه ی ویندوز 12 برای کاربران خانگی و شخصی مناسب است که به دنبال یک سیستم عامل ساده، زیبا و کارآمد می باشند. این نسخه دارای قابلیت های اصلی ویندوز 12 می باشد که شامل رابط کاربری جدید، فروشگاه جدید، صفحه نمایش لمسی بهبود یافته، پشتیبانی از اپلیکیشن های اندروید، بازی های جدید و … است. در رابطه با محدودیت های این نسخه باید به این موضوع اشاره کرد که نسخه ویندوز ۱۲ هوم نیاز به حساب مایکروسافت دارد و قابل فعال سازی با لایسنس دیجیتال است.

دستگاه‌ سازگار با ویندوز 12

زمانی ‌که مایکروسافت خبر عرضه‌ی ویندوز 11 را منتشر کرد، مهم‌ ترین پیش ‌نیاز استفاده از آن را پشتیبانی سیستم از قطعه‌ای سخت ‌افزاری به نام TPM اعلام کرد؛ این قابلیت در اکثر مادربردهای جدید وجود دارد. سوالی پیش می‌آید که آیا مایکروسافت بار دیگر سیستم های شخصی قدیمی را کنار خواهد گذاشت؟ در این لحظه پاسخ دقیقی برای این سوال وجود ندارد. اما امکان دارد مایکروسافت پیش‌ نیازی را برای استفاده از ویندوز 12 تعیین کند، احتمالاً راه‌ حلی وجود خواهد داشت که سیستم های شخصی پشتیبانی‌ نشده نیز بتوانند ویندوز ۱۲ را نصب کنند.

بیشتر پیش ‌نیاز‌ها به ‌احتمال زیاد با ویندوز 11 مشابه است و برخی از آن‌ها از این ‌قرارند:

  • پردازنده‌ی ۶۴ بیتی
  • سرعت کلاک ۱ گیگاهرتزی
  • ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم
  • ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی درایو
  • بهره ‌مندی از بوت ایمن UEFI
  • TPM 2.0
  • صفحه نمایش بزرگ ‌تر از ۹ اینچ با زرولوشن HD یا ۱۳۶۶ در ۷۶۸ پیکسل
  • پشتیبانی از گرافیک دایریکت ‌ایکس ۱۲ و WDDM 2.x
  • اتصال به اینترنت

ویژگی‌های جدید ویندوز ۱۲

فعلا نمی‌توان مطمئن گفت که ویندوز 12 چه ویژگی‌های جدیدی دارد؛‌ اما برخی از گزارش‌ها قابلیت های جدیدی از این نسخه از سیستم ‌عامل را نمایش می‌دهند که درادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

رابط کاربری پویاتر

در جریان سخنرانی اصلی مایکروسافت Ignite که توسط مدیر عامل شرکت ساتیا نادلا برگزار شده بود مایکروسافت به ‌طور ناخواسته، مفهومی را برای این نسخه به نمایش گذاشت که نشان دهنده چند تغییر جذاب در این سیستم عامل است. به‌ نظر می‌رسد ویندوز 12 قرار است شبیه macOS یا برخی از توزیع‌های لینوکس باشد. مثلا نوار وظیفه شناور و برخی از نمادهای سیستم مانند Wi-Fi و باتری، همراه با ویجت آب و هوا که اکنون در بالای صفحه نمایش قرار دارند، نمایش داده می‌شوند. البته این یکی از نمونه های اولیه ی طراحی ویندوز 12 می باشد و تا زمان انتظار ممکن است تغییر کند و یا به طور کلی حذف شود.

در ویندوز 11 بعد از سال‌ها تغییرات بزرگی در نوار وظیفه ایجاد شد؛ بنابراین اگر این طراحی جدید قابل ‌اجرا باشد، ویندوز ۱۲ تغییرات بزرگ ‌تری را به همراه خواهد داشت.

به ‌روز رسانی سریع‌تر

یکی دیگر از تغییرات این است که کاربر به بخش‌هایی از سیستم‌ عامل دسترسی نخواهد داشت و مایکروسافت آن‌ها را در پارتیشنی جداگانه قرار می دهد. این موضوع به ویندوز این امکان را می دهد که پارتیشن‌های اصلی را آزادانه و بدون نگرانی از دخالت کاربر و بدون مشکلی به‌ روز رسانی کند. همچنین تفکیک حالت می‌تواند تجربه باز نشانی را قابل اعتماد تر کند. به دلیل این که کاربران نمی‌توانند با فایل‌های سیستمی به پارتیشن‌ها دسترسی پیدا کنند، احتمال خرابی این فایل‌ها کمتر خواهد بود و به روز رسانی سیستم باید بسیار بهتر عمل کند.

طراحی جدید و زیباتر

ویندوز 12 قرار است دارای طراحی جدید و مدرن‌تری باشد که پیش بینی می شود بیشتر به سبک فلت (Flat) و مینیمال (Minimal) است. طراحی  ویندوز 12 شامل تغییرات در نوار وظیفه، منوی استارت، پنجره‌ها، آیکون‌ها، تم‌ها و تصاویر پس ‌زمینه است. قابلیت تغییر رنگ‌ها و شفافیت پنجره‌ها نیز در اسن نسخه به چشم میخورد.

بهبود عملکرد و سرعت

ویندوز 12 با بهینه ‌سازی‌های متفاوت در کد نویسی و به کارگیری تکنولوژی‌های جدید، قول می‌دهد که عملکرد و سرعت بیشتری نسبت به نسخه‌های قبل داشته باشد. این بهبود شامل راه‌ اندازی سریع‌تر لپ تاپ، باز شدن زودتر برنامه‌ها، مصرف کمتر حافظه، باتری بیشتر مانده و امنیت بالاتر است.

ویژگی‌های هوش مصنوعی

یکی از موضوعاتی که چندان دور از ذهن نیست، این است که مایکروسافت قصد دارد ویژگی‌های هوش مصنوعی بیشتری را در سیستم عامل جدید اضافه کند. مثلا یکی از این ویژگی‌ها می‌تواند این باشد که ویندوز 12 محتوای روی صفحه نمایش را تشخیص دهد و بسته به آن چیزی که وجود دارد، اقدامات متفاوتی را پیشنهاد کند. ازطرفی، ویندوز 12 می‌تواند با تشخیص اشیاء موجود در عکس کپی‌ کردن آن و چسباندن آن را در جای دیگری آسان‌تر کند.

کلام آخر

هنوز با انتشار Windows 12 خیلی فاصله داریم و حتی نام آن را به‌ شکل قطعی نمی‌دانیم؛ اما امید داریم مایکروسافت بتواند پیشرفت‌ها و آپدیت های مد نظر ما را در نسخه‌ی جدید ویندوز پیاده‌ کند و شاهد کیفیت و عملکرد بهتری در سیستم عامل ویندوز ۱۲ باشیم.شما مخاطب عزیز نمایندگی ایسوس چه دیدگاهی درباره‌ی ویندوز ۱۱ و به ‌روز رسانی بعدی برای سیستم ‌عامل مایکروسافت دارید؟ انتظار دارید که مایکروسافت چه مشکلاتی را برطرف کند و چه قابلیت‌هایی را به سیستم عامل جدید یعنی ویندوز ۱۲ اضافه کند؟

نمایندگی ایسوس ارائه دهنده خدمات تعمیر لپ تاپ ایسوس، تعمیر تبلت ایسوس، تعمیر موبایل ایسوس، تجهیزات شبکه، تعمیر آل این وان ایسوس می باشد. برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)
سبد خرید