تاریخچه ایسوس
دسته بندی:

فهرست مطالب

ایسوس

این شرکت معمولاً با نام‌های ایسوس یا اَسوس مطرح می‌شود. شرکت ایسوس ابر شرکت تولید و فناوری تایوانی است که در ۲ آوریل ۱۹۸۹ احداث شد. دفتر مرکزی درشهر تایپه، پایتخت تایوان قرار دارد. محصولات اصلی آن شامل مادر برد، مادر برد سِرور، رایانهٔ شخصی، سیستم سِرور، لپ‌ تاپ، نمایشگر، کارت گرافیک، و دستگاه‌های اینترنت پهن‌ باند می‌شود. از دیگر محصولات این شرکت می‌توان به تلفن همراه، رایانهٔ جیبی، درایوهای نوری، روتر ارتباط بی‌سیم، وبکم و تجهیزات شبکه اشاره کرد. اِیسوس‌ برای دیگر فروشندگان قطعات رایانه‌ای چون آی‌بی‌ام و هیولت پاکارد نیز، خدمات تولیدی ارائه میکند.

درباره شرکت ایسوس

این شرکت توسط چهار مهندس کامپیوتر که سابقاً در شرکت رایانه‌ای «اِیسر» فعالیت می‌کردند به ارمغان آمد. در حال حاضر این شرکت، به غیر از کشور مبدأ، محصولات خود را در سایر کشورهای ۵ قارهٔ جهان نیز توزیع می‌کند. نام آن از ۴ حروف آخر کلمه پگاسوس به معنی (اسب بالدار) درافسانه‌های یونان باستان گرفته شده‌ است. ایسوس، بزرگ‌ترین شرکت دنیا در تولید مادر برد میباشد و از 26 نوامبر 2008 به مدت یک سال یعنی تا 26 نوامبر 2009، در بیش از 29 درصد رایانه‌های دنیا و بیشتر از هر شرکت دیگری، از مادر بردهای این شرکت در رایانه ها استفاده شده‌ است. میزان درآمد شرکت ایسوس در سال 2009 میلادی، 21.9 میلیارد دلار و سود آن حدود 522 میلیون دلار بوده‌ است.

دستاورد های شرکت ایسوس

از محصولات موفق ایسوس می‌توان به نت‌ بوک (Eee Pc 1008P) اشاره کرد که در سال 2007 به بازار ارائه شده و جوایز متعددی را از آن خود کرده‌ است. این نت‌ بوک کوچک، سبک‌ وزن و ارزان برای کاربران کم‌تجربهٔ رایانه که به تمام ابزارهای یک رایانهٔ کامل نیاز ضروری ندارند، طراحی شد و با وجود برنامه‌های سازگار با اینترنت در این سیستم، به «نِت‌ بوک» شهرت یافت. با استقبال بسیار بالای بازار از این محصول، دیگر شرکت‌های رقیب مانند ایسر، لنوو، توشیبا، دل و هیولت پاکارد نیز، بیدرنگ به ساخت نت‌ بوک‌های مشابه پرداختند و شرکت ایسر در فروش این نوع محصول، از ایسوس پیشی گرفت.
و یکی دیگر از محصولات موفق ایسوس، به نکسوس 7 نسل اول میتوان اشاره کرد.

همچنین این شرکت یک خانوادهٔ جدید را با نام ای‌ پد در سال ۲۰۱۰، به سبد تولیدی خود اضافه نمود. ایسوس، نخستین نوت‌ بوک سه‌ بعدی بدون نیاز به عینک را در نمایشگاه سبیت ۲۰۱۱ رونمایی کرد.
ایدهٔ شرکتی که در نهایت به ایسوس تبدیل شد، با گفتگو در یک کافی‌ شاپ در تایپه آغاز شد، جایی که چند مهندس جاه‌ طلب رؤیای ایجاد یک «شرکت کوچک و زیبا» را به اشتراک گذاشتند. بنیانگذاران ایسوس مشغول کار در اولین دفتر تایپه در سال ۱۹۸۹ بودند. این شرکت توسط آقایان تد هسو، وین شه و تی.اچ. تانگ بنیان گذاشته شد.

سال های 2009 تا 2010

اولین مادربرد جهان را ایسوس در سال 2009 معرفی کرد که توانسته بود گواهی Energy Star را کسب کند. در همین سال ایسوس اولین گرافیک کارت جهان با دو فن را به بازار جهانی عرضه کرد. ایسوس اولین کارت گرافیک Dual-GPU جهان را نیز در ادامه معرفی کرد. همچنین اولین مادربرد ایسوس در سال 2009 با امکان کنترل از راه دور از طریق برنامه نصب شده بر روی گوشی را روانه بازار کرد.

ایسوس موفق شد اولین مادربرد USB 3.0 جهان با گواهی USB-IF را در سال 2010 روانه بازار جهانی کند. در همین سال ایسوس با کریم راشین یکی از بزرگ‌ترین طراحان جهان همکاری کرد که به نام شاهزاده پلاستیک نیز شناخته می‌شد و از طراحی او در این محصول (Eee Pc 1008P) استفاده کرد. ایسوس در همین سال بود که اولین مادربرد بدون هالوژن جهان را تولید کرد. همچنین این شرکت تایوانی در ادامه اولین مانیتور بدون هالوژن FHD جهان را روانه بازار کرد.

asus

asus

سال های 2011 تا 2012

ایسوس در سال 2011 اولین دستگاه 2 در 1 جهان به نام Asus Eee Pad Transformer را به بازار عرضه کرد. در همین سال ایسوس اولین دسکتاپ گیمینگ خود را تولید و عرضه کرده و اولین سری از هدست‌های گیمینگ خود را به بازار معرفی کرد. ایسوس اولین تبلت PC اندروید بیس 10.1 اینچی خود را با همکاری انویدیا در همین سال تولید کرد. اولین نسل از اولترابوک‌های ایسوس در سال 2011 روانه بازار شدند.

در سال 2012 باز هم ایسوس دست به نوآوری زد و اولین اولترابوک جهان با دو نمایشگر به نام Asus Taichi را به بازار روانه کرد. ایسوس به همگان ثابت کرد که یکی ازخلاق‌ترین و پیشروترین سازندگان موجود در جهان و فناوری است. درهمین سال اولین اولترابوک جداشدنی جهان را نیز تولید کرد. سازنده تایوانی در سال 2012 همچنین اولین نوت بوک با زاویه دید 178 درجه‌ای از نوع IPS LCD را تولید و عرضه کرده و سازنده اولین کارت صدای گیمینگ میباشد.

سال های 2013 تا 2014

اولین تبلت ایسوس با همکاری گوگل به نام Nexus 7 را در سال 2013 تولید کرد. این سازنده در همین سال دستگاهی به نام Asus Transformer Book T100 تولید کرد که در آن تلاش شده بود قابلیت‌های تبلت، لپ تاپ و کامپیوتری‌های دسکتاپ وجود داشته باشد. در سال 2013 اولین کامپیوتر All in One جهان با دو OS نیز توسط ایسوس وارد بازار شد.

در سال 2014 ایسوس سری جدید از گوشی‌های هوشمند خود به نام Zenfone 5 ، Zenfone 4  و Zenfone 6 را به بازار عرضه کرد. ایسوس در همین بازه زمانی بود که قوی‌ترین دسکتاپ کامپکت گیمینگ جهان توسط شرکت تایوانی با نام ROG G20 به بازار وارد شد. ایسوس در این سال سریع‌ترین مانیتور گیمینگ 27 اینچی با رزولوشن 2560×1440 را با Nvidia G-SYNC ROG Swift PG278Q وارد بازار کرد. در همین زمان اولین ساعت هوشمند ایسوس با سیستم عامل اندروید Wear به نام ZenWatch از راه رسید. در همان سال ها نازک‌ترین لپ تاپ 13.3 اینچی QHD را ایسوس ساخت و عرضه کرد.

سال های 2015 تا 2016

asus سریع‌ترین و کامل‌ترین مادربرد SuperSpeed+ USB 3.1 را در سال 2015 معرفی کرد. در این سال اولین کارت گرافیک سه فنه خود برای کاهش 30 درصدی گرما و عملکرد سه برابر ساکت‌تر را ایسوس به بازار عرضه کرد. در سال 2015 اولین لپ تاپ گیمینگ با سیستم خنک کننده مایع نیز توسط شرکت تایوانی به بازار معرفی شد. ایسوس درادامه این سال کوچک‌ترین دستگاه جهان با سیستم عامل Chrome و نازک‌ترین گوشی جهان با زوم اپتیکال 3 برابری را وارد بازارکرد. در ادامه همین سال سریع‌ترین مودم سه بانده جهان را نیز ایسوس تولید کرده و در زمینه کامپیوترهای All in One نیز پیشرفت‌های چشمگیری داشت.

سومین نسل از ساعت‌های هوشمند ایسوس با Wear OS در سال 2016 از راه رسید. سال 2016 را می‌توانیم بلوغ نسبتی شرکت ایسوس به حساب بیاوریم و این سازنده به نقطه‌ای رسید که همه جهان کیفیت و قابلیت دستگاه‌های جدید آن به شدت استقبال می‌کردند و محصولات آن را تمام و کمال قبول داشتند.

همچنان در سال های 2017 تا 2019

پیشرفت ایسوس همچنان با سرعت زیادی ادامه داشت و شرکت تایوانی هرساله جوایز بیشتری را کسب کرد. در ادامه به دستاورد سال‌های 2017 تا 2019 می‌پردازیم و محصولات مختلف این برند پر طرفدار را معرفی میکنیم.

ایسوس بهترین گوشی جهان برای عکاسی را با یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی در سال 2017 به نام Zenfone 3 Zoom به بازار جهانی عرضه کرد. asus در این سال مانیتور 35 اینچی HDR خمیده خود با رزولوشن 3440×1440 و نرخ نوسازی 200Mhz و فناوری Nvidia G-Sync را وارد بازار کرد.

در ادامه این سال شرکت تایوانی مادربردهای مختلف پرچمدار خود را در سری‌های متفاوت به بازار وارد کرد و توانست لپ تاپ‌های باریک، سبک و در عین حال قدرتمندی را به کاربران ارائه دهد.

سال های 2018 تا 2019

 سال 2018 بود که برای اولین بار لپ تاپ ایسوس 17.3 اینچی گیمینگ خود با فناوری G-SYNC برای نرخ نوسازی 144 هرتزی را روانه بازار جهان کرد. در ادامه شرکت محبوب تایوانی تلاش کرد تا در زمینه لپ تاپ‌های گیمینگ پیشرفت بیشتری داشته و در همین سال 2018 توانست اولین مانیتور مخصوص بازی 4K خود با نرخ نوسازی 144 هرتزی را وارد بازار کرد. ایسوس اولین گوشی گیمینگ با نام ROG Phone نیز در همین سال راهی بازارهای مختلف کرد. سال 2018 این شرکت توانست در زمینه تولید مانیتورهای گیمینگ و هم لپ تاپ‌های مخصوص بازی رشد بسیاری کند.

ایسوس در ابتدای سال 2019 بود که توانست اولین اولترابوک جهان با نسبت نمایشگر به بدنه 97 درصدی را روانه بازار کند. حاشیه‌های اطراف نمایشگر این لپ تاپ به طرز اعجاب آوری کم و باریک بودند و حس بسیار خوبی برای کاربر به وجود می‌آوردند. ایسوس در ادامه اولین نمایشگر 32 اینچ 4K HDR خود با فناوری Mini LED و فناوری Dolby Vision جهان را تولید کرد.

در ادامه این سال این برند لپ تاپ‌های مختلف یکی پس از دیگری با مشخصات جذاب و نمایشگرهایی با نرخ نوسازی بالا وارد بازار کرد و بیشتر از هر زمان دیگری asus تلاش کرد تا نظر گیمرها را بیشتر به سمت خود جلب کند. ایسوس شرکت تایوانی اولین دستگاه جهان با نمایشگر 6.59 اینچی از نوع سوپر امولد و نرخ نوسازی 120 هرتزی و نرخ تأخیر 1 میلی ثانیه و اسنپدراگون 855 پلاس را به بازار عرضه کرد. در ادامه لپ تاپ‌های سری ROG و لپ تاپ TUF ایسوس در این سال بسیار جذاب‌تر شدند و امروزه بازار جهانی در محصولات خود را عرضه میکند.

ایسوس

ایسوس

آمار های شگفت انگیز در مورد برند ایسوس

برای نشان دادن هر چه بیشتر قدرت این غول تایوانی تعدادی از بزرگترین آمار ها و ارقامی که ایسوس توانسته کسب کند را ذکر کرده ایم. مثلا شما می‌دانستید که:

  • در سال 2020 این کمپانی توسط مجله فورچون در میان تحسین شده ترین شرکت های جهان قرار گرفت!
  • در سال 2019 ایسوس برند بین المللی شماره 1 تایوان توسط Interbrand شناخته ‌میشد.
  • ارزش کمپانی ایسوس در سال 2022 به بیش از 8.29 بیلیون دلار (میلیارد دلار) تخمین زده شده است!
  • رتبه 1 لپ تاپ در بین برندهای ایده آل برای نخبگان تجاری توسط مجله Business Today

محصولات ProArt ایسوس یکی از سری محصولاتی می‌باشد که توانسته است افتخارات بسیاری برای ایسوس به ارمغان بیاورد.

 

در آخر

کاربران برند ایسوس، میتوانید با اطمینان کامل و تضمینی، دستگاه ایسوس خود را به نمایندگی تعمیر ما با متخصصین حرفه ای و مجرب، با تجهیزات کامل و استاندارد در نمایندگی ایسوس از خدمات تضمینی ما بهرهمند شوید.

شرکت ایسوس توتال ارائه دهنده خدمات تعمیر لپ تاپ ایسوس، تعمیر تبلت ایسوس، تعمیر موبایل ایسوس، تجهیزات شبکه، تعمیر آل این وان ایسوس می باشد. برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)