اگر گوشی اندرویدی خود را ریست فکتوری کرده باشید احتمال زیاد با این مشکل روبه رو شدهاید که بعد از ریست فکتوری گوشی رمز و آیدی حساب گوگل را می خواهد. ممکن است رمز و آیدی گوگل اکانتی که بر روی گوشی وارد کرده اید را فراموش کرده باشید و تا زمانی که وارد حساب گوگل خودتان نشوید نمی توانید با گوشی کاری انجام دهید، پس چگونه باید این کار را انجام دهیم تا بتوانیم باز هم از گوشی استفاده کنیم؟ در این مطلب از نمایندگی ایسوس همراه ما باشید زیرا دلیل مشکل گوگل اکانت بعد از ریست فکتوری را توضیح خواهیم داد.
چرا مشکل اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری موبایل پیش می آید؟
شاید فکر کنید که این موضوع یک باگ و اشکال در سیستم عامل اندروید است، اما اینگونه نیست؛ گوشی بعد از ریست فکتوری نیاز به وارد شدن مجدد به اکانت گوگل دارد که قبل از ریست فکتوری روی آن نصب بوده است، این موضوع به خاطر جلوگیری از سواستفاده کلاهبرداران و دزدها میباشد. هنگامی که گوشی شما گم یا دزدیده شود، اگر روی آن رمز داشته باشد، باید موبایل ریست فکتوری شود تا بتوان از آن دوباره استفاده کرد، اما با اضافه شدن این قابلیت به سیستم عامل اندروید، شخص دیگری نمی تواند گوشی شما را ریست فکتوری کند و از آن استفاده کند. این وسژگی به اختصار FRP نامیده می شود و به علت کاربردی بودن آن نمیتوان نام آن را مشکل یا باگ نرم افزاری گذاشت؛ این ویژگی در صورت فعال بودن باعث می شود شخص دیگری نتواند از گوشی شما سواستفاده کند. اما ممکن است گاهی خودتان موبایل را ریست فکتوری کنید و پسورد حساب گوگلتان را فراموش کرده باشید، در این صورت چه کاری بای انجام دهیم؟ در ادامه مقاله به جواب این سوال خواهیم پرداخت.
راههای جلوگیری از ایجاد مشکل حساب گوگل بعد از ریست فکتوری
روشهایی وجود دارد که می توانید قبل از ریست فکتوری کردن موبایل، این قابلیت گوگل را غیر فعال نمایید، البته هیچ گزینهای برای غیر فعال کردن این ویژگی وجود ندارد و تنها راه حل پاک کردن گوگل اکانت از روی گوشی است. نگران نباشید، اطلاعات گوشی از بین نمیرود و فقط حساب کاربری از روی گوشی حذف خواهد شد که میتوانید به سادگی دوباره آن را اضافه کنید. برای پاک کردن گوگل اکانت از روی گوشی به روش زیر عمل کنید.
وارد بخش Settings در منوی گوشی شوید.
گزینه Accounts را انتخاب کنید.
حالا حساب کاربری مورد نظر یعنی Google را انتخاب نمایید.
اکانت گوگلی که از قبل روی گوشی بوده است را انتخاب کنید.
آیکون سه نقطه در بالا سمت راست صفحه را انتخاب نمایید.
برای پاک کردن آن Remove را انتخاب کنید.
یک پنجره کوچک در بالای صفحه مشاهده میشود که باید در آن هم گزینه Remove Account را انتخاب نمایید.
به راحتی میتوانید حساب گوگل را از روی گوشی پاک کنید تا بعد از ریست فکتوری گوشی با مشکل خاصی روبهرو نشوید و بتوانید دوباره از گوشی خود استفاده نمایید.
تصور کنید که از این ویژگی خبر نداشتید و گوشی خود را ریست فکتوری کردهاید، حالا باید به چه شیوهای عمل کنیم تا مرحله وارد کردن گوگل اکانت را دور بزنیم؟ خوشبختانه هنوز راهها و ترفندهایی برای دور زدن قوانین و حساسیت های گوگل وجود دارد و می توانید به راحتی مشکل اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری را حل برطرف کنید. قابلیت Factory Reset Protection یا به اختصار FRP برای حفاظت از گوشی شما به وجود آمده و شاید هم گاهی اوقات به ضرر شما باشد، اما در مجموع مثل بسیاری از پروتکلهای امنیتی سیستم عاملها دارای شرایطی است که باعث می شود اطلاعات گوشی دست افراد دیگر نیوفتد و یا از گوشی گم شده شما نتوانند استفاده کنند.
روش اول: رفع مشکل اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری گوشی بدون برنامه
در این روش هیچ نیازی به نرم افزار خاصی ندارید و با خود تنظیمات گوشی میتوانید این مرحله را رد کنید.
در ابتدا بعد از ریست فکتوری گوشی را روشن کنید و زبان دستگاهتان را انتخاب کنید.
الان نوبت به وارد کردن یک اکانت گوگل برای دستگاه میباشد، در ین مرحله باید همان اکانتی را انتخاب کنید که قبلا وارد دستگاه کردهاید. در جای خالی که باید اطلاعات حساب را وارد کنید انگشت خود را نگه دارید تا صفحه کیبورد باز شود.
بعد از آن روی دکمه @ نگه دارید تا یک پنجره کوچک برایتان باز شود.
در این مرحله گزینه Google Keyboard Settings را انتخاب نمایید.
در بالای صفحه آیکون سه نقطه را لمس کنید و Use Google Keyboard را انتخاب نمایید.
انگشت خود را روی قسمت خالیای که عبارت Here are some tips to get familiar داخل آن نوشته شده نگه دارید تا گزینه Settings نمایان شود.
دکمه پاور گوشی را نگه دارید تا گوشی Restart شود.
دیگر گوگل اکانتی که قبلا وارد کردید نمایش داده نمی شود و می توانید یک اکانت جدید بسازید.
روش دوم: رفع مشکل اکانت گوگل پس از ریست فکتوری گوشی با برنامه Sidesync APK
یکی دیگر از روشهای پاک کردن جیمیل از روی گوشی بعد از ریست فکتوری استفاده از نرم افزار Sidesync است که به وسیله آن می توانید به سادگی حساب گوگل خود را در گوشی عوض کنید؛ برای انجام این فرایند ابتدا برنامه Sidesync را روی کامپیوتر دانلود کنید و به یک کارت حافظه انتقال دهید. بعد از این که گوشی را ریست فکتوری کردید آن را روشن کنید و هنگامی که به مرحله راه اندازی اکانت گوگل رسیدید، باید کارت حافظهای را برنامه را داخل آن دانلود کرده درون گوشی قرار دهید تا فایل منیجر باز شود و مراحل نصب آغاز گردد. بعد از نصب برنامه وارد بخش Backup & Reset و Factory Data Reset شوید. در این بخش می توانید تمام اطلاعات تنظیمات گوشی را پاک کنید، پس گزینه Reset Device را انتخاب کنید تا گزینه Erase Everything برایتان ظاهر شود و گوشی شما دوباره از اول نوشته شود و مشکل گوگل اکانت برطرف شود.
روش سوم: رفع مشکل با نسخه ویندوزی برنامه Sidesync
این روش هم مانند روش دوم به کمک برنامه Sidesync انجام میشود، اما تنها تفاوت این دو روش در این است که در روش دوم نیاز به کارت حافظه برای انتقال و نصب برنامه در گوشی داشتیم اما در این روش دیگری نیازی به کارت حافظه نیست. کافیست در کامپیوتر نسخه ویندوز برنامه Sidesync را دانلود و اجرا کنید و سپس گوشی را بعد از ریست فکتوری روشن کنید و با کابل به کامپیوتر متصل کنید. زمانی که به مرحله وارد کردن اکانت گوگل رسیدید گوشی را توسط کابل به سیستم وصل کنید، بعد از آن یک صفحه در گوشی برایتان باز میشود که باید روی گوگل کروم کلیک نمایید. لینک زیر آن را کپی و وارد جستوجوگر کنید تا اپلیکیشن برای گوشی دانلود شود. بعد از این که دانلود برنامه تمام شد آن را در گوشی نصب و اجرا نمایید، سپس گزینه Backup & Reset را انتخاب کنید و بعد از آن Factory Data Reset را انتخاب کنید. در این مرحله گزینه Reset Device را انتخاب کنید و سپس گزینه Erase Everything را بزنید و منتظر باشد تا گوشی ریست شود، بعد از ریست شدن می توانید گوشی خود را از نو به یک حساب گوگل مجهز نمایید.
روش چهارم Google Keyboard Settings
گوشیهای اندرویدی به دلیل اوپن سورس بودن کش زیادی دارند که با ریست فکتوری کردن موبایل باعث پاک شدن کش و حافظه میشود، همچنین این کشها و برخی از تنظیمات باعث کند شدن و ایجاد باگ در گوشی میشود که با ریست فکتوری می توان این کندی و لگها را برطرف کرد.
بعد از ریست فکتوری گوشی را روشن کنید و به یک وای فای مطمئن و پرسرعت متصل شوید، بعد از آن در مرحله وارد کردن اکانت گوگل انگشت خود را در فیلد خالی نگه دارید تا کیبورد گوشی باز شود.
دست خود را روی @ نگه دارید، بعد از باز شدن منو گزینه Google Keyboard Settings را انتخاب نمایید.
بعد از انتخاب More یک پنجره باز میشود، گزینه Help&Feedback را لمس کنید.
گزینه Using Google Keyboard را انتخاب و دست خود را روی بخشی از متن نشان داده شده نگه دارید تا گزینه Web Search ظاهر شود.
در این مرحله یک مرورگر باز میشود، عبارتی که داخل آن نوشته شده را پاک کنید و عبارت Settings را تایپ کنید.
در انتهای صفحه گزینه About Phone وجود دارد، آن را انتخاب کنید، سپس 7 بار روی گزینه Build Number ضربه بزنید تا Developer Option فعال شود.
به عقب بازگردید و در قسمت تنظیمات وارد بخش دولوپر آپشن شوید، سپس گزینه OEM Unlocking را فعال نمایید.
نحوه فعال کردن OEM Unlocking
از تنظیمات خارج شوید و گوشی ایسوس را ریاستارت کنید و سپس مجدد به همان وای فای متصل شوید.
مشاهد میکنید که در این مرحله وارد کردن اکانت گوگل دیگر به شکل پیش فرض اکانت قبلی را به شما نشان نمی دهد و باید یک اکانت جدید وارد کنید، به همین ترتیب به سادگی میتوانید مشکل اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری را در گوشیهای اندرویدی برطرف نمایید و گوگل اکانت جدید را وارد کنید.
نمایندگی ایسوس ارائه دهنده خدمات تعمیر لپ تاپ ایسوس، تعمیر تبلت ایسوس، تعمیر موبایل ایسوس، تجهیزات شبکه، تعمیر آل این وان ایسوس می باشد. برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.