اگر شما نیز با این مشکلات کندی و هنگ کردن دستگاه خود سرو کار دارید و یا قصد ارتقا هارد دستگاه خود را دارید. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا با نحوه ارتقا هارد لپ تاپ و کامپیوتر خود آشنا شوید.
نحوه ارتقا هارد لپ تاپ و کامپیوتر
- مرحله اول: اولین کاری که باید قبل از ارتقا هارد خود انجام دهید backup گرفتن از اطلاعاتی است. که ذخیره کرده اید و در آینده به آن نیاز خواهید داشت. برای اینکار می توانید از یک هارد اکسترنال استفاده نمایید یا از حافظه های جانبی دیگری مانند USB کمک بگیرید.
- مرحله دوم: پس از اینکه از اطلاعات خود بکاپ گرفتید باید هاردی که می خواهید روی کامپیوتر یا لپ تاپ خود نصب کنید را انتخاب نمایید. اما حافظه نوع SSD علاوه بر ظرفیت می تواند سرعت سیستم شما را نیز زیاد کند. و اغلب انتخاب افرادی است که کارهای گرافیکی با کامپیوتر یا لپ تاپ خود انجام می دهند و می خواهند سرعت سیستمشان در حد قابل قبولی باشد. البته در نهایت به چند مورد از مزایای کارت حافظه SSD نسبت به HHD خواهیم پرداخت. اما در لپ تاپ و کامپیوترهای نسل جدید امکان نصب دو هارد با هم نیز وجود دارد که هم فضای زیادی را برای ذخیره سازی برای شما فراهم خواهد آورد و هم سرعت سیستم را تا حد زیادی افزایش می دهد.
-
در ادامه
- مرحله سوم: پس از اینکه از هاردی که قصد نصب آن را دارید مطمئن شدید وقت آن می رسد که اتصالات سیستم خود را باز کنید. طراحی لپ تاپ به گونه ای می باشد که شما برای اینکه به هارد آن دسترسی پیدا کنید باید پیچ های قسمت زیرین دستگاه را باز نموده و سپس پیچ های هارد را نیز باز کرده و هارد را از سوکت خارج کنید.
- مرحله چهارم: حالا که کار خارج نمودن هارد از سیستم انجام شد باید هارد جدید را داخل جایگاه هارد قبلی قرار داد و توسط اتصالات مخصوص به آن، هارد را متصل نمود. هم اکنون هارد روی سیستم شما نصب است. اما باید آن را پارتیشن بندی کنید تا بتوانید با آن کار کنید زیرا در غیر این صورت یک صفحه مشکی برای شما پس از روشن شدن کامپیوتر پدیدار می شود.
مزایای هارد دیسک SSD نسبت به هارد دیسک HHD:
برای اینکه بتوانید هارد خود را ارتقا دهید باید هارد جایگزین آن را درست و اصولی انتخاب کنید. و ما در ادامه به چند مورد از مزایا هارد دیسک SSD نسبت به هارد دیسک HHD خواهیم پرداخت تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.
مقاومت بالا در هارد SSD:
در هارد دیسک SSD از قطعات حساس سخت افزاری استفاده نشده است. که باعث می شود در نتیجه این هارد به یک قطعه ضد ضربه تبدیل شود اما هارد HDD را می توان جزو حساس ترین قطعات یک کامپیوتر یا لپ تاپ دانست که می تواند با وارد شدن هر ضربه ای آسیب جدی ببیند.
مصرف انرژی پایین تر در هارد SSD:
هنگام انتخاب یک هارد دیسک، یکی از فاکتور های مهمی که بهتر است به آن توجه نماییم مصرف انرژی آن می باشد. که در نتیجه می تواند در گرمای تولیدی آن تاثیر بگذارد. یک هارد SSD در حالت معمولی چهار وات انرژی نیاز خواهد داشت. که گرمای ساطع شده از آن نیز بسیار کم خواهد بود و امکان استفاده های طولانی را با سیستم خواهد داد. اما هارد HDD شش وات انرژی مصرف می نماید. که باعث تولید گرمای بیشتری نسبت به هارد SSD می شود.
طولانی بودن عمر مفید ذخیرسازی در هارد SSD:
یکی دیگر از مزایای هارد دیسک SSD نسبت به HHD طولانی تر بودن عمر مفید ذخیره سازی اطلاعات و داده ها در آن می باشد. به این صورت که عمر مفیدی که یک هارد HHD در ذخیره سازی 6000 ساعت می باشد. اما عمر مفید ذخیره سازی در هارد SSD، یک ملیون و دویست ساعت می باشد. که تفاوت قابل توجهی محسوب شده و می تواند کارایی این هارد را تا حد زیادی افزایش دهد.