در صورتیکه دارای لپ تاپ ایسوس هستید و به تازگی با مشکل کند شدن آن روبرو شدهاید، بدون شک یکی از دلایل آن ویروسی شدن لپ تاپ ایسوس مورد نظر است. از اینرو شما باید در اسرع وقت نسبت به ویروس کشی آن اقدام کنید تا مشکل کند شدن آن برطرف شود. ما در این مطلب قصد داریم شما را با روش ویروس کشی و حذف ویروس در لپ تاپهای ایسوس آشنا کنیم. بنابراین این مقاله را با دقت و به صورت کامل مطالعه نمایید.
روشهای جلوگیری از ویروسی شدن لپ تاپ ایسوس از طریق Windows Defender
خوب است بدانید که ویندوز از یک ابزاری به نام Windows Defender برخوردار است که مانع از ورود انواع برنامهها و فایلهای تقلبی و مشکوک به داخل ویندوز میشود. از اینرو ابزار Windows Defender قادر به ویروس کشی سیستم شما نبوده و امکان اینکه شما بتوانید با استفاده از این ابزار لپ تاپ ایسوس خود را ویروس کشی کنید، نیز وجود ندارد و تنها قادر هستید تا با کمک آن مانع از ویروسی شدن دستگاه خود شوید.این ابزار دارای ویژگیهای منحصر بفردی است. این ابزار نه تنها مانع از ویروسی شدن سیستم مورد نظر میشود، بلکه به طور خودکار آپدیت شده و از قدرت بسیار زیادی جهت شناسایی برنامههای مشکوک و معیوب برخوردار است. اگر قصد فعال کردن ابزار Windows Defender را دارید، به آسانی میتوانید به بخش سرچ منوی استارت شدن وارد شوید و ابزار Windows Defender را جستجو نمایید و سپس آن را باز کنید. در این مرحله یک پنجره جدید به شما نمایش داده میشود که باید در بخش Virus & Threat Protection، بر روی گزینه Manage Settings کلیک نمایید. پس از این باید گزینه Real-time protection را در حالت ON قرار دهید.
نحوه ویروس کشی لپ تاپ ایسوس با کمک آنتی ویروس اصل
تا این قسمت مطالب لازم در رابطه با روش جلوگیری از ویروسی شدن لپ تاپ ایسوس را ذکر کردیم و اکنون باید بدانید که اگر ابزار Windows Defenderغیر فعال باشد و دستگاه شما ویروسی شد، باید چه اقدامی انجام دهید. در این شرایط بهترین اقدامی که میتوانید انجام دهید، این است که در اسرع وقت یک آنتی ویروس اصل را از یک فروشنده معتبر خریداری نمایید و سپس نسبت به نصب آن بر روی سیستم خود اقدام کنید.در مرحله بعد شما باید به آنتی ویروس نصب شده بر روی دستگاه وارد شوید و آن را اسکن نمایید تا این طریق تعداد تمامی نرم افزارها و همچنین فایلهای ویروسی شده پیدا شوند و شما آنها را هر چه سریعتر ویروس کشی نمایید. با انجام این مراحل میتوانید به آسانی مشکل ویروسی شدن سیستم خود را رفع نمایید.بسیاری از کاربران تصمیم میگیرند که فرایند ویروس کشی لپ تاپ ایسوس خود را با نصب کردن انواع آنتی ویروسهای رایگان بر روی دستگاه مورد نظر انجام دهند؛ اگرچه در بسیاری از مواقع نصب آنتی ویروسهای رایگان هیچ نتیجه مطلوبی به همراه دارد.
در صورتیکه شما اطلاعات کافی و آشنایی لازم با عالیترین آنتی ویروسهای غیر رایگان و همچنین روش نصب آنها بر روی دستگاه خود را ندارید، میتوانید دستگاه خود را به نمایندگیهای مخصوص لپ تاپ ایسوس بسپارید تا تیم متخصص به بهترین شکل ممکن، سیستم شما را ویروس کشی نمایند. خوب است بدانید که در این نمایندگیها، از عالیترین و برترین آنتی ویروسهای اصل برای نصب روی سیستم و ویروسی کشی آن استفاده میشود.
اگر که شما فعال کردن ابزار Windows Defender را فراموش کردهاید و آن را به طور غیر فعال روی سیستم خود نصب نمودهاید و در صورتی که لپ تاپ مورد نظر ویروسی شده است، باید اقدامات ذکر شده را انجام دهید.
مهمترین ویژگیهای Windows Defender چیست؟
با توجه به مطالب ذکر شده در قسمت قبل دانستیم که Windows Defender ابزاری بوده که خود ویندوز از آن برخوردار است. ویژگیهای منحصر بفرد بسیاری در این ابزار نهفته است شناسایی تمامی فایل و نرم افزارهای مشکل دار به صورت خودکار است.
مهمترین نشانههای ویروسی شدن لپ تاپ ایسوس چیست؟
تمامی کامپیوتر و لپ تاپهای ویروسی شده با نشانههایی نشان داده میشوند. در ادامه این مطلب میخواهیم شما را با مهمترین نشانههای ویروسی شدن لپ تاپ ایسوس آشنا کنیم. از مهمترین و بارزترین علائم ویروسی شدن لپ تاپ ایسوس، کارکرد بسیار آهسته و کند مرورگر مورد نظر است. با این حال در بسیاری از مواقع کند شدن دستگاه میتواند یکی از نشانههای ویروسی شدن سیستم مورد نظر باشد. هنگامی که نرم افزارهای دستگاه شما با سرعت بسیار کم و به آرامی اجرا میشوند، به معنای ویروسی شدن سیستم مورد نظر خواهد بود.البته علائم دیگری که نشان دهنده ویروسی شدن سیستم شما باشند، وجود دارد که از مهمترین آنها میتوان به ناپدید شدن تمامی فایلها به صورت ناگهانی، عدم باز شدن برنامهها، اتصال بسیار ضعیف و کند شبکه اینترنتی، افزایش یافتن حجم فولدرها به صورت غیر معمولی، نشان دادن پیامهای پاپ آپ و اسپم و… اشاره کرد. در صورتیکه شما با هر کدام از این علائم مواجه شدید، حتما در اسرع وقت نسبت به ویروس کشی دستگاه خود اقدام نمایید تا مشکلات جدیتر برای سیستم شما به وجود نیاید.
هزینه ویروسی کشی لپ تاپ ایسوس چقدر است؟
مهمترین سوالی که پس از ویروسی شدن لپ تاپ ایسوس و مراجعه به نمایندگی تعمیرات این دستگاه برای کاربران مطرح میشود، این است که هزینه ویروس کشی لپ تاپ حدودا چقدر میشود؟ در ابتدا توجه داشته باشید که قیمت ویروس کشی تمامی لپ تاپهای ایسوس یکسان نبوده و تحت تاثیر پارامترهای بسیاری قرار دارد.اگر این سوال برای شما نیز مطرح است، خوب است بدانید که قیمت ویروس کشی لپ تاپ در درجه اول به مقدار ویروسی شده سیستم شما و همچنین مدت زمانی که متخصصان نمایندگی لپ تاپ ایسوس جهت انجام فرایند ویروس کشی صرف میکنند، بستگی خواهد داشت.از اینرو اگر قصد اطلاع از قیمت دقیق ویروس کشی لپ تاپ ایسوس خود را دارید، بهتر است که به یکی از بخشهای این مراکز که در استان و یا شهرستان شما قرار دارد، مراجعه نمایید تا تکنسین مربوطه پس از انجام بررسیهای لازم، هزینه دقیق ویروس کشی را محاسبه و به شما گزارش دهد. در پایان اگر شما قادر به پرداخت هزینه ذکر شده بودید، میتوانید ویروس کشی سیستم خود را به کارشناس مربوطه بسپارید تا فرایند ویروس کشی دستگاه مورد نظر شروع شود.
گاهی اوقات امکان نصب یک آنتی ویروس رایگان برای کاربران کاری بسیار سخت و پیچیده است. از اینرو بهترین اقدام پیدا کردن یک نمایندگی ایسوس معتبر و مراجعه به آن است. سپس شما باید از آنها درخواست کنید تا یک آنتی ویروس اصل را بر روی دستگاه شما نصب و راهاندازی نمایند.علاوهبر این اگر شما قصد اطلاع از قیمت دقیق ویروس کشی سیستم خود دارید، به راحتی میتوانید از طریق تماس تلفنی و یا پشتیبان آنلاین نمایندگیهای معتبر در کمترین زمان ممکن از نرخ دقیق آن مطلع شوید.
مهمترین سوالات مرتبط به روش ویروس کشی لپ تاپ ایسوس
بسیاری از کاربران پس از ویروسی شدن سیستم خود و تصمیم به ویروس کشی آن با سوالات متعددی روبرو میشوند که در ادامه مهمترین آنها را ذکر خواهیم کرد.
۱٫ نحوه ویروس کشی لپ تاپ ایسوس ویندوز ۱۰ به چه شکلی انجام میشود؟
در پاسخ این سوال میتوان گفت که ویندوز دارای یک ابزار به نام Windows Defender است که در اصل به عنوان یک نوع آنتی ویروس شناخته شده است. در صورتیکه شما هیچ کدام از آنتی ویروسهای خارجی را استفاده نکردهاید، خیلی راحت میتوانید نسبت به فعال کردن Windows Defender خود اقدام نمایید و از این طریق سیستم خود را با استفاده از آن اسکن کنید.
۲٫ آیا تمامی لپ تاپهای ایسوس از محافظت داخلی در برابر ویروس برخوردار هستند؟
پاسخ این پرسش بله است. خوب است بدانید که تمامی لپ تاپهای ایسوس از یک محافظت داخلی بسیار قوی در برابر ویروس برخوردار هستند که گزینههای اصلی آنها شامل Windows Defender و McAfee میشود. بدون شک همکاری کردن McAfee با Asus این ضمانت را در پی دارد که لپ تاپ مورد نظر باید حداقل یک ماه قبل از خریداری یک کلید محصول جهت آنتی ویروس خود، محافظت نماید.
۳٫ چگونه یک ویروس سبب آلوده شده لپ تاپ و کامپیوتر میشود؟
خوب است بدانید که ویروسها این قابلیت را داشته تا به روشهای مختلف به لپ تاپ یا کامپیوتر شما وارد شوند که در بسیاری از مواقع با استفاده از پیوست ایمیل، در زمان دانلود کردن فایلهای مختلف از اینترنت و همچنین بعد از بازدید کردن از یک وب سایت آلوده و ویروسی این اتفاق رخ میدهد.
اگر شما به تعمیر لپ تاپ ایسوس نیاز دارید و هم چنین برای خدماتی همچون تعمیر آل این وان ایسوس ، تعمیر لپ تاپ ایسوس ، تعمیر موبایل ایسوس ، تعمیر سرور ایسوس ، تعمیر تبلت ایسوس و .. در نمایندگی ایسوس با کارشناسان ما در تماس باشید.