نکات دانستنی درباره کارت گرافیک اکسترنال
دسته بندی:

فهرست مطالب

نکات دانستنی درباره کارت گرافیک اکسترنال

اگر عملکرد کافی را از لپ تاپ خود دریافت نمی کنید، می توانید یک کارت گرافیک اکسترنال را امتحان کنید. اما آیا ارزشش را دارد؟ ما در ادامه در مورد کارت گرافیک اکسترنال و نکات مهم و جالبی که باید درباره آن ها بدانید با شما صحبت خواهیم کرد.

برای تعمیر کارت گرافیک ایسوس خود می توانید با کارشناسان ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید و درخواست تعمیر خود را ثبت کنید .

 

کارت گرافیک اکسترنال چیست

کارت گرافیک اکسترنال دستگاهی است که می تواند به رایانه متصل شود، معمولاً برای استفاده در رایانه های لپ تاپ در نظر گرفته شده است تا خروجی گرافیکی آن رایانه را ارائه دهد. دو نوع اصلی دستگاه وجود دارد که به آنها کارت گرافیک اکسترنال گفته می شود. مورد اول راهی برای اتصال دو یا چند مانیتور به یک کامپیوتر ارائه می دهد. نوع دیگر دستگاهی است که می تواند به رایانه متصل شود ، کارت گرافیک را می توان به آن متصل یا نصب کرد و پردازش گرافیکی را برای آن کامپیوتر ارائه کرد.

یکی از رایج ترین انواع کارت های اکسترنال دستگاهی است که می تواند به رایانه متصل شود، که به آن اجازه می دهد تا آن رایانه به چندین مانیتور یا صفحه نمایش متصل شود. این کارت ها به دلایل مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، اغلب برای ایجاد ایستگاه های کاری رایانه ای که در آنها شخصی می تواند از برنامه ای بر روی یک مانیتور استفاده کند، در حالی که اطلاعات دیگری را که کامپیوتر در مانیتور دیگری نمایش می دهد مشاهده می کند. این نوع کارت گرافیک همچنین می تواند به کاربر اجازه دهد رایانه خود را به مانیتوری که در حال مشاهده آن است متصل کرده و در عین حال به صفحه نمایش بزرگتری متصل شود تا دیگران ببینند در جهت نمایش یا سمینار چه کار می کند.

مزایای این نوع کارت گرافیک اکسترنال این است که معمولاً نسبتاً ارزان است و می تواند برای کاربرانی که دارای کارت گرافیک هستند که به طور ذاتی چند صفحه نمایش را پشتیبانی نمی کند، مفید باشد. با توجه به این واقعیت که این نوع دستگاهها معمولاً از طریق پورت USB  یا اتصال مشابه به رایانه متصل می شوند،

یک کارت گرافیک اکسترنال که در واقع برای رندر و نمایش گرافیک برای رایانه استفاده می شود، از چند تولید کننده در دسترس است. این دستگاه ها به طور معمول نادرتر از انواع دیگر هستند و همچنین به دلیل عملکردی که دارند بسیار گران قیمت هستند. این نوع کارت گرافیک اغلب به عنوان محفظه ای برای یک کارت گرافیک جداگانه قابل نصب بر روی آن عمل می کند.

سپس دستگاه به رایانه و معمولاً لپ تاپ متصل می شود و برای پردازش داده های گرافیکی آن دستگاه عمل می کند. معمولاً با این نوع کارت گرافیک اکسترنال به کارت گرافیک جداگانه نیاز است که هزینه چنین سیستمی را افزایش می دهد. این دستگاه ها معمولاً از طریق اتصال سریع PCIe یا PCI-E  به یک لپ تاپ متصل می شوند ، که تنگنای اتصالات USB را از بین می برد و به کارت گرافیک اجازه می دهد تا حتی گرافیک بسیار دقیق را به طور موثر ارائه دهد.

 

مزایای کارت گرافیک اکسترنال

بنابراین دقیقاً چه چیزی یک کارت گرافیک اکسترنال را سودمند می کند؟ در اینجا مزایای آن آمده است:

 

  1. عملکرد بهتر اکثر برنامه های کامپیوتری

چه بازی، چه برنامه های گرافیکی و موارد مشابه  پردازش برنامه های کاربردی شما و موارد مشابه برای کامپیوتر بسیار ساده تر خواهد بود. از آنجا که گرافیک در رایانه می تواند قدرت و گرمای زیادی را بگیرد؛ اکثر گیمرها توصیه می کنند که برای بهبود عملکرد بدون مشکلات بیش از حد گرم شدن، یک دستگاه جداگانه داشته باشید.

 

  1. گرافیک رایانه شما را بهبود می بخشد

وقتی رایانه شما در برخی از برنامه ها عقب می افتد، گاهی اوقات مربوط پردازنده نیست، بلکه کارت گرافیک است. اگر در حال کار بر روی لپ تاپ هستید ، با استفاده از کارت گرافیک اکسترنال می توانید گرافیک رایانه خود را به طور نسبی انجام دهید. همچنین از برنامه هایی که به شدت بر گرافیک و موارد مشابه متکی هستند سود خواهد برد.

 

  1. عملکرد برنامه های کاربردی برای طراحی، گرافیک، ویرایش، نقاشی و مدل سازی سه بعدی را افزایش می دهد

اگر در حرفه ای در زمینه طراحی، هنر، ویرایش ویدئو و گرافیک، مدل سازی سه بعدی، رندر سه بعدی، نقاشی و غیره کار می کنید. ممکن است سیستم شما با کمک یک کارت گرافیک اکسترنال تقویت شود. رندر شی سه بعدی معمولاً به قدرت پردازنده بیشتری نیاز دارد و این زمانی است که یک پردازنده گرافیکی قدرتمند به کار می آید.

 

  1. بازی های ویدئویی و محتوای مختلف تعاملی را تقویت می کند

اگر بازی باز هستید و لپ تاپ مخصوص گیمینگ دارید، با خرید یک کارت گرافیک اکسترنال می توانید گرافیک بازی خود را تقویت کنید. پردازنده های گرافیکی مانند این می توانند برای لپ تاپ ها مناسب تر باشند زیرا معمولاً ظرفیت بسیار کمی با اجزای داخلی خود دارند.

 

  1. زمان بارگذاری وب سایت های مدرن را کاهش می دهد

امروزه اکثر وب سایت ها در HTML5 هستند، به این معنی که آنها می توانند برخی از عناصر گرافیکی را داشته باشند که در رایانه های قدیمی بسیار کند عمل می کند. اگر فکر می کنید بارگذاری فیس بوک و توئیتر یا سایر وب سایت های مشابه در سیستم شما کند است، قطعاً باید GPU بهتری داشته باشید. این همچنین یک امتیاز مثبت برای طراحان وب است که اغلب با چنین صفحات وب مدرن کار می کنند.

تفاوت بین کارت گرافیک داخلی و اکسترنال

تفاوت بین کارت گرافیک داخلی و اکسترنال

یک کارت گرافیک می تواند داخلی یا اکسترنال باشد که توسط موارد زیر متمایز می شوند:

کارت های گرافیک اکسترنال گران تر از کارت های داخلی هستند. این به این دلیل است که آنها در یک سیستم جداگانه با فن مخصوص خود قرار گرفته اند. آنها می توانند برای گیمرهای هاردکور یا کسانی که پول زیادی دارند عالی باشند، اما برای افراد معمولی به دلیل طراحی خاص آنها می توانند بسیار گران قیمت باشند.

شما برای کارت های خارجی به یک داک احتیاج دارید در حالی که کارت های داخلی به آنها نیاز ندارند. این داک جایی است که لپ تاپ یا رایانه شما ارتباط برقرار می کند و از کارت خارجی شما برای درخواست منبع GPU به جای GPU داخلی شما استفاده می کند. برخی از آنها می توانند با یک داک عرضه شوند، اما اکثر آنها باید جداگانه خریداری شوند.

کارت های گرافیک اکسترنال بیشتر برای لپ تاپ ها در نظر گرفته شده است. از آنجا که ارتقا رایانه رومیزی آسان تر است ، کارت های گرافیک اکسترنال چندان برای آنها استفاده نمی شود. لپ تاپ از کارت های گرافیک اکسترنال سود می برند زیرا در مقایسه با بدنه یک کامپیوتر رومیزی بسیار کوچک هستند و نمی توانند GPU های بیشتری را در یک جا جا دهند. لپ تاپ ها و نوت بوک هایی که قرار است برای بازی استفاده شوند ممکن است از چنین GPU های خارجی سود ببرند.

 

 

نکات مهم در انتخاب کارت های گرافیک اکسترنال

هنگامی که می خواهید به دنبال یک کارت های گرافیک اکسترنال خوب باشید، باید موارد زیر را بدانید:

 

  1. اندازه کارت گرافیک

یک کارت گرافیک خوب چه 8 گیگابایت، چه بیشتر، چه کمتر باید دارای اندازه ای بزرگتر از کارت اصلی شما باشد، یا باید با مشخصات برنامه ها، برنامه ها و بازی های شما مطابقت داشته باشد.

 

  1. پشتیبانی از صفحه نمایش

برخی از آنها می توانند تا k8 غیر از k4 پوشش دهند، اما معمولاً بستگی به این دارد که می خواهید به چه چیزی برسید. برای تجربه بازی که کاملاً سینمایی است، ممکن است به چیزی نیاز داشته باشید که به اندازه کافی بزرگ باشد تا از نمایشگرهای بزرگ مانیتور و موارد مشابه پشتیبانی کند.

 

  1. فن و بدنه کارت گرافیک اکسترنال

از آنجایی که روی فن ها و بدنه کارت گرافیک اکسترنال کار می شود، باید در هر دو مقاوم باشد. تمیز کردن فن ها باید راحت باشد، مونتاژ شوند و به درستی کار کنند، در حالی که بدنه آن ها باید دوام داشته باشد و به طور کلی خنک شود.

 

 

  1. سهولت اتصال

لازم به ذکر است که یک کارت گرافیک اکسترنال خوب باید به راحتی متصل شود. این امر به ویژه در مورد گیمرها و طراحان گرافیک که اغلب در سفر یا در حال حرکت هستند صادق است. به این ترتیب، تنظیمات نباید خیلی دست و پا گیر و یا آزاردهنده باشند وقتی که فقط باید روی کار یا وظیفه خود تمرکز کنید.

 

  1. بهترین استفاده مورد نظر

در حالی که این حقیقت وجود دارد که اکثر کارت های گرافیک درجه یک برای بازی خریداری می شوند، برخی از آنها همچنین می توانند برای مدل سازی و ارائه برنامه های سه بعدی استفاده شوند. یکی از این موارد این است که اگر شما یک گرافیست هستید که در یک استودیو یا شرکت انیمیشن کار می کنید. بنابراین نوع کارت گرافیک اکسترنالی که انتخاب می کنید بسیار به کار شما بستگی دارد.

وظایف کارت گرافیک اکسترنال

وظایف کارت گرافیک اکسترنال

اغلب نوت بوک ها نسبت به رایانه رومیزی عملکرد کمتری دارند. این اغلب به این دلیل است که هوای گرم نمی تواند به اندازه کافی سریع تخلیه شود. دلیل این امر عدم فضای کافی است. در اینجا کارت های گرافیک اکسترنال می توانند کمک کنند. کارت های گرافیک اکسترنال برون سپاری انواع اتصالات و منبع تغذیه را ارائه می دهد. به این ترتیب می توان قدرت بیشتری برای کارهای مختلف فراهم کرد.

مخصوصاً برای گیمرهایی که از یکی از مانیتور های بسیار عریض برای بازی های خود استفاده می کنند، یک کارت گرافیک اکسترنال مفید است. این امکان را فراهم می کند تا از یک انتقال دقیق مناسب اطمینان حاصل شود و از تاخیر و محدودیت در بازی ها جلوگیری شود. این امر به ویژه برای کسانی که به دلیل مزایای جابجایی با یک لپ تاپ کوچک کار می کنند یا رایانه های آنها در خانه عملکرد محدودی دارند مفید است. با استفاده از کارت گرافیک خارجی با کیفیت بالا ، می توانید از محدودیت های بازی جلوگیری کنید.

 

اتصالات کارت های گرافیک اکسترنال

برای اینکه یک کارت گرافیک اکسترنال تمام عملکرد مورد نظر را ارائه دهد مهم است که تعداد زیادی اتصال داشته باشد. این امر اغلب در مورد چنین ابزارهایی صدق می کند. به عنوان مثال کارت های گرافیک اکسترنال منبع تغذیه خود را دارند، به طوری که می توان آنها را به طور قابل اعتماد تامین کرد. همچنین تعداد زیادی اسلات PCI Express وجود دارد. تعداد زیادی از مدل ها همچنین دارای پورت USB و پورت اترنت هستند. بنابراین یک کارت گرافیک اکسترنال می تواند به عنوان یک رایانه کوچک استفاده شود که فقط به CPU و هارد دیسک کامپیوتر دسترسی دارد.

برای گیمرها مهم است که کارت با Thunderbolt 3 کار کند. در این صورت انتقال با 5 گیگابایت در ثانیه انجام می شود، در حالی که بیشتر تنها 1.4 گیگابایت در ثانیه مورد نیاز است. علاوه بر این، تأخیر بسیار کمی رخ می دهد که اغلب مزیت تعیین کننده ای را در بازی ها به ارمغان می آورد. نقطه قوت دیگر این است که باتری لپ تاپ در طول بازی از طریق Thunderbolt شارژ می شود. با این حال، باید توجه داشت که این فناوری هنوز گران است. علاوه بر این، برخی از رایانه ها هنوز رابط Thunderbolt 3 ندارند، بنابراین نمی توان از آن استفاده کرد.

شرکت ایسوس توتال ارائه دهنده خدمات تعمیرات از جمله تعمیر مادربرد ایسوس ، تعمیر کارت صدا ایسوس ، تعمیر مانیتور ایسوس و تعمیر کامپیوتر ایسوس می باشد . برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

Rate this post